Hej

Jag heter Lotte Kölare och har jobbat som Art director, grafisk formgivare och illustratör sedan 1997. Jag har lång erfarenhet av att jobba med både små och stora uppdrag. Kunderna har varit olika stora, från SAS och SEB till små pro bono-kunder. Jag har lärt känna många i branschen så om du behöver ett team kan jag fixa det med. Jag älskar mitt jobb och jag har svårt att tänka mig något annat yrke. Nja, det skulle vara trädgårdsmästare i såfall men det får jag utlopp för på vårat landställe i Julita, där jag odlar grönsaker, kryddor och blommor.
Du kanske jobbar på en reklam- eller inhousebyrå. Plötsligt har ni fått in så mycket jobb att ni inte hinner med. Då kan du kontakta mig! Eller så har du ett företag som behöver en grafisk profil, en företagspresentation i form av en folder, en hemsida eller en annonskampanj. Då kan du kontakta mig! Hur som helst så kan jag hoppa in på projektanställning, vikariat, eller som räddaren i nöden
på timme. Oavsett så kan du räkna med att jag kommer att göra mitt allra bästa och lite till.

Hoppas att vi ses!
//Lotte
Referenser

Christina Knight
Creative Director på UKnight 0765-26 82 22

"I have had the pleasure of being Lotte's Creative Director and colleague at DRAFTFCB and Lowe Brindfors during 4 years time. Lotte is rare to the industry in that she combines a genuine interest in and talent for generating creative ideas as well as being skilled at graphic design and illustration AND at the same time demonstrating an open, intellectual and well-read mind. This ensures a genuine quality and interest in everything she does; she is extremely loyal and will never let anything go without true involvement and engagement. I treasure the years of collaboration, discussions and successful campaigns we have been through together and I congratulate any future colleagues and employers who will have the fortune of working with Lotte"

 Martina Claesson
Produktionsledare på Forsman Bodenfors, martina.claesson@factory.fb.se

"Lotte är en fantastisk AD, med starka idéer och stort engagemang samt en gedigen kunskap om och intresse för sitt yrke.Vi har tillsammans gjort kampanjer för bland andra Chalmers och Porsche, kampanjer som har varit framgångsrika till stor del tack vare henne. Jag har lärt mig väldigt mycket av Lotte och är oerhört tacksam att ha fått möjligheten arbeta med henne"
 
Johan Gernandt
Head of communication på Radiotjänst i Kiruna AB, 0708-49 61 00
 
"Jag har jobbat med Lotte i flera projekt ofta med en hög grad av komplexitet. Lottes goda förståelse för vilket jobb kommunikationen ska göra i kombination med en fantastisk säkerhet i utförandet gör att hela gruppen kan känna sig trygg i att det blir kvalitet i leveransen"

Jesper Eronn
Copywriter på Forsman Bodenfors, jesper.eronn@factory.fb.se
 
"Lika hantverksskicklig som ödmjuk som hängivet lojal. Lotte överlevererar alltid genom att ta formidéerna minst ett par steg vidare. En Art Director man verkligen kan luta sig mot som medkreatör och kollega"


Utmärkelser

2012   Nominering för Chalmerskortet i Guldnyckeln
2008   Relationspriset och "Årets AD" för NK Nyckeln i Guldnyckeln.
2006   Guld för SEB Kort i Guldnyckeln.
2005   Brons i Cannes för SCA-kampanjen "Hej Mens!". Nominerad i kategorin direktreklam i Guldägget, Diamantnyckeln i Guldnyckeln.
2002   Brons för SPP "Mixa din egen CD" i Echo Awards.
Till toppen